Juridiske dokumenter og hus

Professionel køberrådgivning i Balle til en fair pris

Mangler du professionel køberrådgivning i Balle ved huskøb, bolighandel eller ved selvsalg, så find en dygtig køberrådgiver her!

Slip for at skulle sætte dig ind i en masse omkring købsaftaler, skøde, tilstandsrapport, forbehold og servitutter. Find dig i stedet en lokal køberrådgiver i Balle eller anden seriøs køberrådgivning, der kan spare dig mange bekymringer ved at guide dig sikkert uden om alle faldgruberne, når du skal købe hus.

Find en lokal køberrådgiver i Balle i listen nederst på siden, eller tag den lette og hurtige – men stadig sikre – genvej, og bliv kontaktet af en erfaren og loyal køberrådgiver, der ved alt om køberrådgivning i forbindelse med huskøb.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!
Køberrådgivning

Hvad er køberrådgivning?

Køberrådgivning handler konkret om rådgivning af dig i forbindelse med køb af en bolig. En køberrådgivers fornemmeste opgave er at styre dig sikkert gennem dit huskøb, så du ikke køber katten i sækken, men får lige netop den bolig, der skal blive dit og din families drømmehjem i mange år fremover.

Derudover kan køberrådgivning handle om:

 • At gennemlæse købsaftalen og foreslå ændringer
 • Eventuel udarbejdelse af skøde samt tinglysning
 • At gennemse tilstands- og elinstallationsrapporter
 • Eventuel hjælp til at forhandle prisen på boligen

Det er blot nogle af de områder en køberrådgivning i Balle kan være dig behjælpelig med. Hvor meget køberrådgiveren skal tage over på, aftaler I selvsagt selv.

Men det er ikke alt. En dygtig køberrådgiver kan også hjælpe med tinglysning af auktionsskøde samt udarbejdelse af:

 • Købsaftale ved selvsalg
 • Testamente
 • Ægtepagt/samejeoverenskomst
 • Gælds- eller gavebrev

Ved at vælge at gøre brug af køberrådgivning, kan du altså fjerne den tunge byrde, der hviler på dine skuldre i forbindelse med køb af ny bolig.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!

Miniguide til valg af køberrådgiver i Balle

Der er flere firmaer, der tilbyder køberrådgivning i Balle, og det kan være svært at vælge. Men det er altafgørende at finde den helt rigtige. For kun en dygtig, loyal og erfaren køberrådgiver kan sikre dig, at du får din drømmebolig, uden at der er fejl og mangler og til en fornuftig pris, så du ikke bliver snydt.

Ejendomsmægleren varetager sælgerens interesser. Derfor skal du selvfølgelig have en køberrådgiver, der varetager dine interesser, så du og sælger er i sammen vægtklasse i forhold til en bolighandel. Derfor skal din køberrådgiver kun arbejde for dig og ikke have tilknytning til ejendomsmægleren – eller sælgere for den sags skyld. Derudover er følgende punkter vigtige:

 • Erfaring
 • Kompetencer
 • Pris
 • Garanti

Har køberrådgiveren nogen erfaring?

Jo større viden rådgiveren har om boligmarkedet – også gerne lokalt Balle eller i det område i Syddjurs kommune, du ønsker at købe hus – jo bedre rådgivning kan vedkommende give dig.

Så undersøg rådgiverens baggrund og erfaring. Det kan du oftest se på vedkommendes hjemmeside, hvis ikke du kender nogen, som har gjort brug af firmaet og ud fra deres oplevelser kan fortælle dig noget om deres evner.

Tjek firmaets kompetencer

Ofte er der flere ansatte i et firma, der tilbyder køberrådgivning. Og ofte betyder flere ansatte også flere kompetencer – og måske er de ansatte endda specialiseret inden for hvert deres område.

Som minimum bør firmaet tilbyde de punkter, du kan se i afsnittet ”Hvad er køberrådgivning?” højere oppe på siden. Eller i hvert fald de punkter, som du har brug for rådgivning til.

Hvad koster det?

Prisen er selvfølgelig også vigtig. Og den skal være nem at gennemskue. Priserne varierer fra rådgiver til rådgiver, men det vigtigste er ikke beløbet alene, men mere om priserne er gennemsigtige, så du ved, hvad du får for dine penge og ikke risikerer merudgifter, fordi en eller anden ydelse ikke er med i prisen.

Er rådgivningsfirmaet forsikret?

Det er måske ikke noget, du lige tænker over, men det er faktisk ret essentielt, om det rådgivningsfirma du har tænkt dig at benytte, er ansvarsforsikret. Selvom du forhåbentlig ikke for brug for det.

For når køberrådgiveren er ansvarsforsikret, så kan du, hvis uheldet er ude, og de har overset noget, rejse et erstatningskrav mod dem. Samtidig viser det også, at de tager ansvar og tænker på deres kunder.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!

Hvad koster en køberrådgiver i Balle

Prisen på køberrådgivning i Balle afhænger af, hvilke opgaver du vil have rådgiveren til at tage over på eller hjælpe med. Skal du f.eks. blot have udarbejdet og tinglyst skødet, så vil det normalt koste omkring et par tusinde kroner.

Skal du have hjælp til stort set alle de ydelser, din køberrådgiver tilbyder i forbindelse med huskøb, så vil prisen være på omkring 8.000-10.000 kr. Men vælger du nogle ydelser fra, kan det altså blive billigere.

Uanset om du vælger en køberådgiver i Balle eller et andet sted i landet, så varierer priserne. Men faktisk er det ikke det sted, du bør spare. For en køberrådgiver er en uvurderlig støtte, så pengene er givet godt ud. Og når alt kommer til alt, så er prisen jo kun en brøkdel af, hvad det samlede beløb for dit boligkøb løber op i.

Men skæv alligevel lidt til priserne. Vi vil jo alle gerne spare penge og finde en rådgiver til en beskeden – eller i hvert fald fornuftig – pris.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!

Hvorfor vælge en lokal køberrådgiver?

Det kan i nogle tilfælde være en fordel at vælge en lokal køberrådgiver fra Balle. Især i de tilfælde, hvor du ikke har lagt dig helt fast på, hvilket hus du vil købe, eller du vakler mellem to eller flere huse.

Her vil den lokale rådgiver nemlig også være i stand til at give dig en mere personlig rådgivning, fordi vedkommende er kendt i lokalområdet og kender forholdene.

Men i forbindelse med gennemlæsning af købsaftale, udarbejdelse af diverse attester osv. er det ikke lige så afgørende, hvor i landet din personlige køberrådgiver befinder sig.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!

Oversigt over advokatfirmaer i Balle og Syddjurs kommune

Ønsker du selv at finde en advokat eller køberrådgiver, der kan hjælpe med alt det juridiske i forhold til huskøb eller en bolighandel i Balle eller Syddjurs kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 10 advokatfirmaer i Balle. Find en køberrådgiver eller køberrådgivning i Balle og omegn herunder. I hele Syddjurs kommunefindes der flere advokatfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig køberrådgiver.
ADVOKAT HENRIK BRANDT-MADSEN
Østeralle 10, 8400 Ebeltoft
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Advokatanpartsselskabet Kalø Advokaterne
Hovedgaden 48, 8410 Rønde
Ansatte: 5
Startdato: 17. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Advokatfirmaet Gorm Himmer
Golfhøjen 6, 8400 Ebeltoft
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen I/S
Tingvej 31, 8543 Hornslet
Ansatte: 11
Startdato: 01. juli 1990,
Virksomhedsform: Interessentskab
Advokatfirmaet Thomas Christensen
Ebdrupvej 25, 8560 Kolind
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BB Legal Advokatfirma
Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Ansatte:
Startdato: 25. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BORUP ADVOKATER ApS
Føllevej 5, 8410 Rønde
Ansatte:
Startdato: 01. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAK Advokatfirma v/ Jens Asbjørn Knudsen
Begtrupvig Strandvej 63, 8420 Knebel
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Juul Schouenborg Advokatfirma ApS
Ole Geislers Vej 18, 8543 Hornslet
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MP Advokater ApS
Jernbanegade 22, 8400 Ebeltoft
Ansatte: 14
Startdato: 19. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre køberrådgivere i Danmark

Ønsker du at finde en køberrådgiver i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Få hjælp af en erfaren køberrådgiver her!
Copyright 2024 - Pilanto Aps